Z powodu kwarantanny nasze biuro będzie nieczynne w dniach 24-27 listopada. W pilnych sprawach prosimy o kontakt pod numerem: +48 603 741 370. Przepraszamy za utrudnienia.

 

Polityka prywatności

Administratorem Twoich danych jest Wielkopolska Agencja Pracy Sp.  z o.o. z  siedzibą w Poznaniu przy ul. Warszawskiej 39.

Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym można się kontaktować pisemnie, za pomocą poczty tradycyjnej na adres: ul. Warszawska 39, 61-028 Poznań lub pocztą elektroniczną  na adres: inspektor@wapt.pl

Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe zawarte w kwestionariuszu osobowym, w celu wykonania umowy oraz w celach marketingowych.

Cele marketingowe to w szczególności przedstawianie Tobie ofert pracy, którymi dysponuje nasza Spółka. Podstawą przetwarzania Twoich danych jest obowiązek realizacji umowy oraz tzw. uzasadniony prawnie interes, czyli promowanie naszej oferty.

Będziemy automatycznie przetwarzać Twoje dane osobowe – m.in. profilować je. Profilowanie to np. określenie jakimi ofertami pracy możesz być zainteresowany.

Masz prawo do:

  1. wycofania swojej zgody mailem na adres inspektor@wapt.pl lub pisemnie pocztą tradycyjną na adres naszej agencji,
  2. dostępu do treści swoich danych,
  3. przenoszenia danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania,
  4. złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych jeżeli Twoje prawa zostały naruszone,
  5. wniesienia tzw. sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych dla celów marketingowych. Sprzeciw możesz wnieść do nas mailem na adres inspektor@wapt.pl lub pocztą na adres naszej siedziby.

Masz pełną swobodę w podaniu swoich danych i wyrażeniu zgód.

Przechowujemy Twoje dane osobowe przez czas obowiązywania umowy zawartej z Tobą, a także po jej zakończeniu, maksymalnie przez okres 50 lat od dnia zakończenia wykonania umowy, w celach:

  1. wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych,
  2. statystycznych i archiwizacyjnych.

Podając swoje dane osobowe wyrażasz zgodę na kontakt poprzez e-mail lub nr telefonu.

Powiadom mnie o najnowszych ofertach pracy

Newsletter

zamknij

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookies w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.